Családi fotózás

családi fotózás

Egy meghitt pillanatokat ábrázoló, igényesen elkészített fotósorozat olyan emléket jelenthet számotokra, amelyet bármikor szívesen elővesztek, és mosolyogva lapozgatjátok majd végig. 

Ezért találtam ki a smink fotózásra / családi fotózás szolgáltatásomat.

Legyen szó akár kismama, baba-mama vagy akár karácsonyi fotózásról.
A fotó egy örök emlék marad, ami képes visszahozni a boldog örömteli pillanatokat.

Egy meghitt pillanatokat ábrázoló, igényesen elkészített fotósorozat olyan emléket jelenthet számotokra, amelyet bármikor szívesen elővesztek, és mosolyogva lapozgatjátok majd végig. Ezért találtam ki a smink fotózásra / családi fotózás szolgáltatásomat. Legyen szó akár kismama, baba-mama vagy akár karácsonyi fotózásról. A fotó egy örök emlék marad, ami képes visszahozni a boldog örömteli pillanatokat.

Kiknek ajánlom a Családi fotózás szolgáltatást?

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének a családi fotókon igazán vonzón kinézni, hogy mikor visszanézitek a képeket, kellemes érzés járjon át benneteket. Ez egyike azon kulcsfontosságú pillanatoknak, amikor a családi összetartozást és szeretetet örökíted meg, akár saját magadnak, akár ajándékba készítetted. Éppen emiatt rendkívül fontos, hogy a fényképezés közben ön-azonosan, boldogan és felszabadultan tudj viselkedni, és ne feszengj olyan dolgok miatt, mint például, hogy:
 • nem lett-e túl sok a sminkem…
 • a férjemnek és a gyerekeimnek fogok-e tetszeni…
 • a képek láttán valami rosszat fognak rólam gondolni a barátaim…
 • lehet, hogy nem is fogom magam jól érezni a fotózás közben, vagy rosszak lesznek a képek, amik elkészülnek rólunk
Az ilyen és ehhez hasonló gondolatok, nem hagynak túl kellemes emléket maguk után. Arról már nem is beszélve, hogy a képeket azért készítitek, hogy később majd fel tudjátok idézni ezeket a boldog pillanatokat.

Miért jó Neked, hogy az én munkámat/sminkemet fogod magadon viselni?

Azért, hogy ezek a gondolataid még a legrosszabb rémálmaidban se történhessenek meg Veled, fontos, hogy olyan sminkest válassz erre az alkalomra, aki nem csak egy sminket ad Neked, hanem egy a személyiségeddel harmonizáló sminket varázsol az arcodra.

Én ilyen vagyok!

Számomra az a legfontosabb, hogy elégedett legyél azzal a sminkkel, amit kapsz, és a tükörbe belenézve azt érezhesd, hogy „Igen…ez a smink valóban én vagyok”. Biztos lehetsz abban, hogy nem csak egy „valamilyen” sminket készítek el Neked, hanem a Te kéréseidet szem előtt tartva, azt a sminket fogom elkészíteni, amelyet valójában szerettél volna, mindezt tartós, és profi módon. Akár a fotózás előtt, akár utána nézel majd bele a tükörbe ugyanazt a sminket fogod magadon látni. Nem lesz elkenődve, elmaszatolódva, és megfojtva. Erre a több, mint 13 éves tapasztalatom, a maximalizmusom, és a minőségi termékeim a garancia. Nem véletlen, hogy ezekkel a termékekkel dolgozom ( pl.: Mac, Smashbox, Ben Eye ).

Családi fotózás

Tehát ha úgy érzed, hogy itt az ideje annak, hogy megörökítsétek a boldog pillanataitokat , és azt szeretnéd, hogy ezen a különleges alkalmon én készítsem el a sminkedet, akkor szeretettel várom a jelentkezésedet. Családi fotózás / Smink fotózásra Értéke: 6 170 Ft Időtartalma: 1 óra Jelentkezés

Elérhetőségek

Nyitvatartás

 • Hétfő - Csütörtök
  10:00 – 18:00
 • Péntek
  11:00 – 19:00
 • Szombat-Vasárnap
  09:00 – 16:00